Extranet

emagiC CMS.Net Newsletter

Business case - Fly VLM Airlines

 

Fly VLMVLM Airlines bestaat sinds 1992 en heeft sindsdien een succesvolle geschiedenis in het aanbieden van kwaliteitsvolle diensten tussen de verschillende economische centra in Europa, Londen, Brussel, Rotterdam, Luxemburg,... Korte checkin tijden, luchthavens in het centrum van de stad en snelheid zijn een aantal troeven van VLM Airlines.

 

Voor de nieuwe versie van de www.flyvlm.com website koos VLM Airlines voor Emakina als agency en emagiC als CMS oplossing. De combinatie van kostefficientie en mogelijkheden van het product samen met profesionaliteit, ervaring en creativiteit van Emakina maakten dit project een succes.

 

De CMS-troeven, met de WYSIWYG editor en de aanpasbare structuur van de website, hebben de site een nieuwe dynamiek gegeven. De integratie van de nieuwe SITA booking engine geeft de bezoeker ook onmiddellijk de mogelijkheid om op te stijgen.

 

Via het gebruik van een CMS heeft VLM Airlines nu zelf het heft in handen om de inhoud aan te passen, nieuwe pagina’s te creeeren of zelfs nieuwe modules toe te voegen.

 

Op grafisch vlak werd gekozen voor een aangepaste layout, die het even goed doet op kleine als grote schermen. De layout en de navigatie moet de bezoeker leiden bij zijn bezoek aan de website.

 

Omwille van de verscheidenheid aan inhoud in de website, is de navigatie een zeer belangrijk centraal onderdeel. Daarnaast is uiteraard de gebruiksvriendelijkheid van het boeken van een ticket zeer belangrijk, en werd dit volledig grafisch geintegreerd binnen de VLM Airlines look&feel.

 

PDF Download this business case

Contact |  Sitemap |  Print


Emagine (Manufacturer of emagiC CMS.Net)

Handekenskruidstraat 25

9041 Ghent (Oostakker) - Belgium

T: +32 9 259 16 82

F: +32 9 221 79 57

M: info@emagine.be